Veľkonočný miniturnaj vodných pólistov v sálovom futbale

V nedeľu si zorganizovali súčasní a bývalí hráči oboch košických vodnopólových klubov Veľkonočný miniturnaj v sálovom futbale. V troch štvorčlenných družstvách sa predstavili aj viacerí hráči Modrých Drakov. Všetky tri tímy odohrali medzi sebou po tri vzájomné zápasy, každý trval desať minút, takže na každé mužstvo čakalo na turnaji celkovo šesť duelov.

Po zaujímavom a napínavom priebehu na prvom mieste napokon skončil tím „92-ky“, teda hráči narodení v kalendárnom roku 1992. Bol v ňom brankár Modrých Drakov Tomáš Balog, ďalej Sebastián Nagy, ktorý v prvej polovici sezóny hrával za náš tím, no a doplnili ich Juraj Hromada z Hornets a ďalší Košičan Samuel Karabáš, ktorý túto vodnopólovú sezónu strávil na hosťovaní v Žiline.

Druhá priečka pripadla tímu „Zvyšok sveta”, v ktorom bol tréner nášho seniorského mužstva Ján Šurim, náš strelec Miroslav Grutka a spolu s nimi aj Tomáš Krempaský a Tomáš Lechman. Tretie miesto obsadili „Legendy“, za ktoré hral náš súčasný hráč Patrik Gašparík a ďalej aj Alexander Nagy, Michal Kusko a Tomáš Bačo.